Garlicoin. dhuwit kripto sing apik lan
terdesentarisasi sing sampeyan
tau krungu sadurunge

lagek metu saka oven: garlicoin

0 M

koin seng kasehiya maksimale

0 k

anggota menyang r/garlicoin

Tanggal 25 Desember 2017, pangguna Reddit u/DigitalizedOrange nampilake impene marang Komunitase Garlicoin: nggawe dhuwit kripto kanggo ngrevolusi pasar memecoin. Ora suwe sawise iku, masyarakat mbledhos menyang tumindak – tim pembangunane iki nglumpuk cepet lan testnet banjur urip sakcepete sawise. Tanggal 21 Januari jam 14:00 EST, mainnet diterbitake lan pasar memecoin diganti ing salawas-lawase.

Garlicoin iki kawangun ing sawetara prasaja – transaksi mirah lan cepet, alangan kurang kanggo entri lan total fokus ing masyarakat. Dasar iki wis dileksanakake, entuk Garlicoins dadi sukses ageng: 40 wektu pamblokiran kapindho ngidini kanggo konfirmasi cepet banget, ASIC kita duwe algoritma proof-of-work seng tahan karo ASIC tegese sapa karo GPU utawa CPU bisa kontribusi kanggo nambang, lan akeh pancasan seng penting wis digawe dening masyarakat Garlicoin iso berkembang luwih sangar.

peta dalan

Deleng prestasi kepungkur lan rencana masa depane awak dewe.

panggang karo bahan khusus kita, salin/tempelke™

flower

panggang karo bahan khusus kita, salin/tempelke™

panggang karo bahan khusus kita, salin/tempelke™

flower

panggang karo bahan khusus kita, salin/tempelke™

seng aman

Garlicoins kaya deadbolts kanggo kunci lawange; seng aman lan nglindhungi sampeyan saka
vampir kripto. Teknologi Blockchain ndadekake meh ora bisa nyerang serangan brute force
serangan lan karo kemajuan copy-and-paste ing enkripsi dompet, sampeyan bisa
cukup aman sing roti garlicoin Panjenengan ora bakal menyang ngendi wae.

luwih cepet

Kacepetan dagange si Garlicoin iku cedhak cepet cukup cepet. Ora bakal diganggu maneh
karo kacepetane transaksine alon lan rega dhuwur!

open source

Pengin ndeleng Garlicoin luwih cedhak? nglakoni! Kaya dhuwit kripto "kelangan" liyane
yen ora, sampeyan mesthi bakal nemokake apa sing nggawe kita obah GitHub kita.

seng desentralisasi

Yen sampeyan kaya kita, sampeyan sengit mata uang kartal; alon, digawe saka kertas, lan rawan inflasi.
Mata uang desentralisasi (kaya ing Garlicoin) kaya Bitcoin lan Ethereum duwe jumlah seng dibatesi ing pasar. 69 yuta Garlicoins mung bakal kasedhiya ing pasar.

Apa sampeyan pengin dibayar nganggo GRLC utawa ngerti carane nggunakake GRLC? kene sampeyan bisa nemokake carane

wiki garlicoin

kaca wiki sing digawe dening komunitas kanthi akeh wawasan sing menarik babagan ekosistem garlicoin lan proyek komunitas

wario
Pembayarane web GRLC

nggawe pembayaran. sawise mbayar, pangguna kanthi otomatis nampa kode akses kanggo layanan

wario
kran banyu garlicoin

Sampeyan bisa entuk jumlah cilik GRLC gratis saka kran banyu iki saben 8 jam

wario